Alegeri în Rusia. Bolşevicii au adoptat o titulatură „legală”

Liderul Partidului Naţional Bolşevic din Rusia, Eduard Limonov, intenţionează să înfiinţeze un nou partid cu titulatura „Drugaia Rossia” (O altă Rusie), informează AP FLUX.

Decizia de a înfiinţa un alt partid a fost luată după ce, la 19 aprilie 2007, Judecătoria din Moscova a scos în afara legii Partidul Naţional Bolşevic, condus de Eduard Limonov, calificându-l ca fiind de orientare extremistă şi interzicându-i să mai activeze.

Astfel Limonov a anunţat că va realiza intenţia, anunţată încă în vara acestui an, de a înfiinţa un nou partid care să activeze în „sfera legalităţii”.

Menţionăm că titulatura „Drugaia Rossia” aparţinea până nu demult Coaliţiei partidelor de opoziţie din Federaţia Rusă din care făceau parte formaţiunile care se declarau împotriva politicii duse de administraţia de la Kremin. Coaliţia nu a fost înregistrată însă cu personalitate juridică şi s-a destrămat după ce i s-a interzis participarea în cadrul alegerilor parlamentare de anul trecut din Federaţia Rusă, mai informează AP FLUX.

 

2 gânduri despre “Alegeri în Rusia. Bolşevicii au adoptat o titulatură „legală”

  1. Sustin Partidul National Bolesevic si Romania are mare nevoie de un asemenea partid. Guvernul actual al Romanie este incompetent si foarte prost!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.