ONOAREA, ULTIMA REDUTĂ

Votul pentru Năstase, în mod special, înseamnă capitulare în fața demagogiei, incompetenței și tupeului găunos, iar participarea la această farsă numită pompos alegeri înseamnă legitimarea ticălosului pact ruso-german, în urma căruia ne-am ales cu acest monstru caraghios cu stea roșie în frunte și dos neomarxisto-progresist.

Cedarea în fata șantajului la care suntem supuși astăzi ar însemna renunțarea totală la bun simț și responsabilitate și o lipsă crasă de capacitate de rezistență în fata nesimțirii și lipsei de discernământ. Înseamnă să fii complice la uciderea ultimului dram de demnitate și părtaș la transformarea definitivă a acestei societăți debusolate într-o gloată obtuză, incapabilă să se opună nici măcar atunci când e violată și batjocorită în mod deschis.

Acest guvern va cădea, dacă nu săptămâna viitoare, atunci cealaltă săptămâna, indiferent ce se va întâmpla duminică. Masca pudrată a caracatiței, care a capturat bucata această de pământ, va fi scoasă în curând și atunci veți înțelege, sper, ce s-a întâmplat de fapt, atunci când masele orbite de ură refuzau într-un mod absolut iresponsabil să vadă evidențele.

Da, jocul e pierdut, e greu sa mai îndrepți ceva, dar să înțelegi încă mai e posibil. Iar boicotul, în această situație, e o formă de protest, care ne poate, cel puțin, spăla onoarea, atâta câtă a mai rămas.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.