Am lansat portalul de știri ZIUA.MD

Astăzi, de Ziua Unirii, lansăm un nou proiect media, care, sperăm foarte mult, va aduce mai multă lumină și claritate în privința celei mai grele întrebări care ne macină: cine suntem, ce avem, ce putem și ce trebuie să facem?

Noi nu cunoaștem totul, dar vrem să vă transmitem măcar ceea ce știm și înțelegem. În speranța că vom contribui, câtuși de puțin, la atingerea scopului nostru comun.

De aceea, am decis să facem acest efort. Nu manipulăm și nici nu încercăm să influențăm opinii. Noi doar vom încerca să vă prezentăm realitatea așa cum este ea, cu bune și cu rele, iar concluziile le faceți singuri.

Citiți, ascultați, priviți, analizați, iar dacă veți considera că ceea ce facem este bine, abonați-vă, distribuiți și ajutați-ne să creștem, ca să ajungem la cât mai multă lume.

ZIUA.MD vine să prezinte realitatea în forma ei pură, nealterată. Pornind de la interesele OAMENILOR NOȘTRI, nu ale celor care profită de naivitatea, neajutorarea și singurătatea lor.

Să spună ADEVĂRUL, așa cum este el, dulce sau amar, tăios sau mângâietor.

Și să cultive PATRIOTISMUL, care să ne ajute să devenim LIBERI. Patriotism raportat nu la un stat efemer, ci la un neam, la o cultură, la o credință milenară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.