PAS se aruncă din nou „curajos” în urma trenului. Au așteptat să treacă „ziua victoriei” și s-au apucat s-o anuleze 

Cine credea că circul se termină și că, gata, ne apucăm de treabă greșește amarnic. Spectacolul cu fumigene e în plină desfășurare și va continua încă mult și bine. Despre ce fel de fapte concrete și lucruri durabile poate fi vorba, când alegerile bat la ușă? Nu mai e timp pentru chestii temeinice, deoarece ele nu dau rezultate imediate, respectiv nu merită efortul. În plus, mai trebuie să ai cu cine le face și încă să mai știi ce ai de făcut. Dar de unde?! Show-ul, asta e tot ce contează aici și acum, așa că înarmați-vă cu răbdare, dragi moldoveni independenți și suverani!

Decizia „istorică” a PAS de a interzice „ziua victoriei” (post factum!), se înscrie exact în această logică și demonstrează, dacă mai era cazul, cât de cinică și lipsită de scrupule este această guvernare. Adică, după ce au permis și chiar încurajat marasmul de 9 mai, oferindu-le talibanilor comunistoizi posibilitatea să se desfășoare în toată splendoarea și să ne facă de râs în fața întregii lumi, s-au gândit acum că nu-i destul. Au conștientizat că încă mai e nevoie de ei. Altfel cum ar putea ei să-și mascheze goliciunea și nimicnicia? Vedeți reacțiile fosilelor sovietice „de colorado” la această mascaradă ieftină și veți înțelege ce am în vedere. The show must go on.

Adică lupta se dă între două lumi imaginare, prieteni, așa e scenariul, nu mai căutați răspuns la întrebări concrete. Nu mai încercați să înțelegeți cum se face că există bani doar pentru majorarea salariilor miniștrilor, nu mai căutați să aflați de ce nu mai zboară avioanele, nu vă mai întrebați de ce e nevoie de o nouă stare de urgență, în condițiile în care sindrofiile zgomotoase și de toate culorile nu mai contenesc, lăsați în pace corupția și justiția și nu mai căutați dreptate, uitați de sărăcie și de scumpiri! Nu avem timp să ne gândim la aceste „nimicuri”! Noi trebuie să luptăm cu morile de vânt!

Aveți drapele, și albastre și roșii, nou-nouțe, aveți chipiuri și uniforme de paradă, pentru toate gusturile și preferințele, scoateți-le la loc că mascarada continuă. Iar măscăricii îs la locul lor și n-au de gând să coboare de pe scenă. „Moldovă!, Moldovă!, Europa!, Jos!, Sus!, Sus! Jos!”, la treabă, proștilor, că e interesant! Iar ei vă pot fura în voie…

Ptiu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.