6 gânduri despre “Opinii si analiza

 1. Buna, am navigat site-ul tau, am ramas placut impresionata si chiar as putea sa spun socata de felul cum poate sa-si reprezinte activitatea un basarabean. Sincer sa-ti spun, de mult nu am mai tinut legatura cu basarabenii (din mai multe motive personale) a iesit foarte ciudat, ca nu prea ii inteleg (mentalitatea lor,si stilul de viata etc.)si m-am pierdut printre romani.Dar ma preocupa foarte mult viata din Basarabia.
  Vreau sa-ti multumesc mult pentru activitatea desfasurata,pentru efortul depus, si interesul demonstrat in ceea ce priveste BASARABIA.

  Apreciază

 2. Ma cam preocupa in utimul timp problema referitor la aspectul neclarificat deocamdata al identitatii nationale. Identitatea nationala in prezent ce conotatii are?!, si de ce fenomenul acesta este atat de usor supus unor analize cu care comunistii duc in eroare populatia, si cum de fapt se identifica populatia bastinasa, autohtona(se includ aspecte istorice sau sunt mai mult implimentate aspectele mediatice „ce ne convine aceia si spunem” atat in cadrul rural cat si cel urban).

  Apreciază

 3. Am privit pentru prima data video postate pe blog! Ma impresionat festivalul Zilele Basarabiei in Romania si mi-e foarte interesant daca mai activeaza sau daca se vor efectua si pe viitor astfel de activitati? Ar trebui inregistrate toate festivalurile pentru a le arhiva si sa stie lumea ca se face treaba si peste hotarele tarii, sa ia exemplu si sa organizeze si akasa ceva de acest gen.Multumesc mare tuturor ce au lucrat asupra ideii si au facut-o reala!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.