CARICATURA ”VLADA ȚEPEȘ” ȘI LUZĂRUL DIN COSMOS

Aventura cu demiterea Guvernului s-a încheiat. Cum era de așteptat, moțiunea a picat. Degrabă, spune legea, adică până la alegeri, moțiuni nu vor mai putea fi depuse, prin urmare, prezidențialele vor fi organizate de Chicu, după regula lui Dodon. Vrei, nu vrei, bea Gligore agheasmă.

Circul de ieri din Parlament ne-a arătat, încă o dată, ceea ce se vedea și așa de la o poștă: că în toamnă vom avea de ales între un mincinos și doi extratereștri, iar mincinosul va câștiga, pentru că e pământean. Cel mai iubit dintre pământenii din țara țăranilor făr-de țară. Iar extratereștrii, el și ea (ea cu țeapă într-un loc, el cu capul poloboc) vor face (din nou!) o opoziție cum… nu s-a mai văzut.

Iar pământenii din țara țăranilor făr-de țară s-or văita cât s-or văita și, pe urmă, s-or împărți iarăși în două tabere, una cu mincinosul, alta cu extratereștrii (tot ăștia sau alții, că avem destui), și vor face ceea ce știu ei mai bine, adică vor călca, din nou, pe grebla noastră cea de toate zilele și-și vor mai adăuga un cucui în palmares.

Mai pe scurt, Dodon a demonstrat ieri, cu subiect și predicat, cum îi va bate pe Maia și Andrei la prezidențiale. Au, nu Dodon e puternic, adversarii săi sunt de nimic. Dar cum moldovenii sunt sado-masochiști, sunt absolut convins că vor insista în prostie. Nu vă supărați, votăm ceea ce suntem, respectiv, avem exact ce merităm.

Partea cea mai tristă în toată această tragi-comedie fără de sfârșit este să vezi că maximum ce poate genera spuma, elita acestei societăți (denumită foarte inspirat de S. Mocanu civilizație de căcâna) sunt luzării cu fumuri în fund din poza de mai sus.

P.S. Și da, nu mai votez de la o vreme, pentru că mereu sunt în minoritate. Mai bine spectator decât fraier.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.