INJECȚIA MINCIUNII

– Dacă mă vaccinez, mă pot îmbolnăvi de Covid?

– Da.

– Înseamnă asta că nu voi mai putea molipsi pe alții?

– Nu, cei vaccinați pot transmite virusul la fel ca cei nevaccinați.

– Atunci la ce mă ajuta vaccinul?

– Te poate feri sa faci o formă gravă a bolii.

Asta spun toți specialiștii, de la medici, până la producătorii de vaccinuri și chiar coronafilii de la OMS. Adică cei care nu vor să se vaccineze nu fac altceva decât să-și asume niște riscuri în plus, legate de propria lor viață și sănătate, nu-i așa? Că pentru ceilalți sunt la fel de periculoși, cu sau fără vaccin.

Nu vreau să fiu cioara albă și nici Gică-contra pe loc gol. Dar ceva nu se leagă, nu vi se pare? Ar fi logic dacă ni s-ar spune: vă cerem să vă vaccinați, pentru că ne pasă de viața voastră. Dar ei spun altceva: vaccinati-vă ca să nu răspândiți boala. Păi nu spuneați voi că o răspândim oricum, cu sau fără vaccin? A?

Nu sunt contra vaccinurilor, ca soluție medicală pentru combaterea si prevenirea unor boli. Dar sunt împotriva celor ce folosesc pretexte medicale pentru a-și îndeplini agenda politica. Și pentru a face bani, desigur. Mulți, mulți bani. Și pentru a-și supune omenirea. Asta-i cel mai grav.

Omul are, în mod normal, niște senzori care au menirea de a depista minciuna. Adevărul pur și complet e greu de găsit, asta necesita mult efort și abilitați înnăscute. Minciuna, în schimb, o simți imediat, dacă nu ești atrofiat cu totul.

Voi chiar nu sesizați câtă minciună vărsă peste noi acești nenorociți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.