Guvernarea cap-de-lemn – lemne.net, creier.net

Dacă ăștia din PAS nu-s în stare nici măcar să asigure populația cu lemne de foc, ce poate face această guvernare?

De mai bine de trei luni de zile se discută intens subiectul, oamenii din sate își ies din minți, căutând disperat să cumpere câteva bețe să aibă cu ce se încălzi la iarnă și nu găsesc, dom-le! Au intrat lemnele în pământ, nici cu bani nu le mai găsești!

Cum adică, până acum au fost lemne, bani să ai, dar acum au dispărut? De ce până acum ajungeau la toți și acum nu mai ajung?!

E clar și pentru proști că cineva șmecher face bani cu lopata acum și creează artificial criza, ca să jupoaie lumea de piele! Apropo, înțeleg de ce s-a scumpit gazul, de vină e contextul internațional și demnitatea de carton a lui Pește Prăjit. Dar de ce s-au scumpit lemnele de trei ori?! Și unde pot fi găsite?

Chiar nu poate fi convocată mafia de la Moldsilva la Guvern, împreună cu toți pădurarii, ca să explice ce se întâmplă? Să zică clar și pe silabe unde-i dracului problema! Și să o rezolve, în puii mei!

Și chiar de admitem că, odată cu dezoligarhizarea și vremurile bune, s-a despădurit brusc Moldova și nu mai avem copaci de tăiat, căutați atunci o alternativă. Aduceți lemne din România, că ea are destule. Vedeți care-i deficitul și comandați 50 de garnituri de tren și trimiteti-le peste pârâu, să vină înapoi încărcate cu lemne. Și apoi vindeți-le la oameni, nici măcar nu vă cere nimeni să le dați degeaba. Acum, nu când or da gerurile. Că atunci o să facă lumea blăni și geci din pieile voastre.

Păi dacă ăștia nu pot găsi soluții și alternative pentru lemne, ce soluții și alternative pot găsi pentru gaze și electricitate? Ei un site despre lemne virtuale nu pot face, despre ce vorbim?

PAS a început cu înverzirea plaiului, apoi l-a îngălbenit și tare mă tem să nu-l înroșească până la urmă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.