Când doi bărbați se bat și se bagă muierea… Ei, cum să n-o plesnești?!

Cine crede că Plahotniuc este cel mai mare dușman al lui Andrei Năstase s-ar putea să greșească nițel. Nu, Plahotniuc este, mai degrabă, sursa de viață a lui Năstase, oricât de paradoxal ar părea. Dacă nu exista Plahotniuc, nu exista nici Năstase. Anume liderului PDM îi datorează președintele Platformei DA scurta sa carieră politică și faptul că a ajuns cunoscut în toată țara și chiar peste hotare. Pentru că scopul lui Năstase a fost din start să-l neutralizeze pe Plahotniuc, nu să construiască o forță politică sănătoasă, independentă și capabilă să guverneze un stat.

Iar supărarea lui egală cu ura are, de departe, motivații eminamente personale. Năstase reprezenta și reprezintă un grup restrâns de oameni care au motive întemeiate, din perspectiva lor, să se răzbune pe Plahotniuc. Doar că aceste motive au prea puțină legătură cu interesul național și cu politica reală. Așadar, după cum spuneam, ”omul politic” Năstase a fost creat din start în formă de băț pentru roata lui Plahotniuc. Nu-i roata, nu-ți trebuie băț.

Dar să revenim la dușmani. Adevăratul dușman al lui Năstase este Maia Sandu. Mireasa nepoftită care i-a intrat în casă pe ușa din dos și l-a tocat, până l-a lăsat fără izmene. Ca un furuncul în partea dorsală, care te doare de te prăpădești și te încurcă să mergi, de-ți vine să te cațeri pe pereți. Ce frumoasă ar fi fost viața lui fără ea! Cât de promițător a fost începutul când era burlac și la ce a ajuns după ce s-a împerecheat cu ea! Nici zestre nu i-a adus, nici nu-l iubește și nici frumoasă nu e. I-a luat averea, iar acum vrea să-l scoată pe tușă. Că cică ea are rating mai mare. Tuț ratingul cui te are!

Acum a răbufnit, iar Plahotniuc aproape că nu mai contează. Vrei primărie? Am să-ți dau eu ție primărie! Ți-am dat destul, ți-ajunge! Nici a mea, dar nici a ta, politica mă-tii! Clasic, ce-i de înțeles aici? Cam așa se încheie povestea de dragoste cu de-a sila din sânul ”familiei antioligarhice”. Divorțul s-a produs, iar furunculul a rămas fără fund, respectiv, nu poate rezista prea mult.

Nu plângeți, viața merge înainte, cu sau fără ei. Păcat doar de spectacol.

Un gând despre “Când doi bărbați se bat și se bagă muierea… Ei, cum să n-o plesnești?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.