DELIRUL ȚAMBALISTULUI AMATOR. Opoziție transparentă cum nu s-a mai văzut, ACUM ori NICIODATĂ!

– Am spus-o și înainte, dar suntem nevoiți să repetăm: nu discutăm cu Plahotniuc și cu Dodon. Mai ales cu Șor. Cu ni-meni! Nu ne mai chemați la discuții și nu ne mai trimiteți scrisorele! Noi suntem poporul! Deșteptat!

– Alegerile au fost fraudate și nu le recunoaștem. Nu vrem anticipate! Le mulțumim celor care ne-au mandatat să-i reprezentăm în Parlament. Vom folosi această tribună pentru a ne duce misiunea la bun sfârșit. Ne pregătim de locale. Nu discutăm cu ni-meni! Doar cu poporul!

– Plahotniuc este cel mai mare pericol pentru Moldova. Mai periculos decât geopolitica. Iar Dodon e omul lui. Să guverneze ei și să-și asume. Pe noi să nu ne bage!

– Vom face o opoziție cum nu a mai cunoscut Moldova! Și, vă rog, nu ne mai spuneți că vom fi în opoziție! Pentru noi contează ce va spune poporul.

– Inițiativele noastre vor fi cele mai transparente din istorie. Transparența este arma noastră. De asta se tem Plahotniuc și cu Dodon. Dar mai ales Șor! Sperăm că deputații lor ne vor susține.

– Vom demonta statul oligarhic. Vom demite procurorul general, Comisia Electorală Centrală, Consiliul Coordonator al Audiovizualului, Banca Națională, CNA, CSJ, CSM… tot, tot, tot! (Dar pentru asta e nevoie de o majoritate parlamentară, tre de ales conducerea Parlamentului, de format comisiile și Biroul Permanent, tre’ de numit un guvern… ?!) Nu facem coaliție cu nimeni, nu mai insistați!

– Criminalilor, bandiților, hoților, proștilor, trădătorilor, javre împuțite! Noi suntem cei mai demni, cei mai onești, cei mai deștepți, cei mai de treabă, cei mai frumoși, cei mai competenți. Uitați-vă la noi! (Dar din ce bani trăiți, că nu declarați venituri de vreo 10 ani?…) Iaca o apărut și trollii lui Plahotniuc. Închide gura, dihore!

Post Scriptum

E bună democrația asta, dar la ce ne servește? Doamne, apără-ne și păzește-ne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.