DE CE MEDICII REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ? Al vostru Vlad Filat

Cu puțin timp înainte să fie arestat, Vlad Filat, care înțelegea foarte bine că nu mai are scăpare, a spus ceva de genul: “Dacă voi începe eu să vorbesc, se duce naibii tot sistemul! Și poate ar trebui de dărâmat naibii totul și de construit ceva sănătos…”

Poporul a amuțit, sistemul s-a cutremurat, dar… Filat n-a mai început să vorbească. A preferat să stea patru ani în pușcărie, decât sa dărâme naibii totul.

De ce? Ne rămâne doar sa ghicim. Fie n-avea nimic de spus, fie i-a fost frică, fie s-a temut ca propria vorbă să nu-l lovească și pe el, prin ricoșeu.

Astăzi, medicii se află în situația lui Filat de atunci. Și proferează aceeași amenințare: dacă începem noi să vorbim, se duce naibii tot sistemul ș.a.m.d.

Doar că… nimic, dom-le. Nu scoți nici cu cârligul. Sărmanii jurnaliști, stau cu capul în palme și răsfoiesc scrisorele anonime. Parcă-i drept, dar cum să dai, fără nume și prenume? Hai, omule, vorbește, să dărâmam naibii totul și să construim ceva sănătos! Ne…

Așa că nu va supărați, dragii noștri, dar în contextul crizei mai ales, vă credem, dar nu vă putem ajuta. Operăm doar cu informații oficiale, parcă așa ne-am înțeles…

Vreți ca Filat, fiți ca Filat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.