ATENȚIE LA VIRUS! E letal și mai puternic decât oricând

Omenirea este lovită în prezent de o cumplită pandemie. Virusul ucigaș se transmite cu repeziciune și a cuprins practic toate societățile conectate la rețeaua globală de comunicații.

Cele mai vulnerabile pături sociale în fata ciumei sunt tinerii, implicit copiii, care nu au dezvoltată suficient capacitatea de autoconservare.

Pericolul cel mai mare al acestui virus constă în faptul că atacă creierul, iar persoana afectată nu are simptome până în ultimul moment.

Boala bântuie planeta de mai bine de 200 de ani, dar vârful pandemiei a fost atins abia acum. Este un război pe viață și pe moarte, iar în prezent asistăm la lupta decisivă.

Va rezista omenirea sau va cădea? Este o întrebare existențială la care nimeni nu poate da astăzi un răspuns sigur.

Exista un antidot, dar prea puțini îl folosesc, deoarece administrarea lui provoacă stări de anxietate, izolare psiho-socială și un profund sentiment de singurătate. Mai mult, tratamentul e lung și chinuitor, iar șansele de vindecare sunt 50/50, în funcție de relația de comunicare organică între inimă și creier, dar și de imunitatea în fața energiei maselor, care au capacitate uriașă de absorbție sau excludere. Ca un copac aflat în calea puhoaielor, care, ca să nu fie smuls sau rupt și dus de val, are nevoie nu doar de rădăcini puternice, dar și de o tulpină solidă.

Nu, nu e vorba despre pandemia de COVID-19. Asta-i floare la ureche, în comparație cu pericolul despre care vorbesc.

Virusul ucigaș, care amenință omenirea este mult mai rezistent și suferă foarte des mutații care-l fac și mai letal. Mulți au auzit de el, dar prea puțini i-au înțeles esența.

Cel mai răspândit nume al sau este COMUNISMUL, deși sunt folosite și multe alte denumiri, în funcție de capacitatea de asimilare a maselor.

Provine dintr-o tulpină care a existat mereu pe Pământ și care, iarăși, are mai multe nume, cele mai cunoscute fiind LUCIFER sau, mai popular, SATANA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.