MINCIUNA DIN BULETINELE DE VOT. Alegerile, sentință de condamnare la suferință

Știți ce mă deranjează cel mai tare la Dodon? Nu neapărat ceea ce spune, ci felul în care o spune. Fața aia de mincinos ordinar, timbrul vocii, care trădează lipsă de sinceritate și nimicnicie interioară. Nu înțeleg cum alții nu pot observa un lucru atât de evident!

Dar cel mai trist e că, pe partea opusă, avem un specimen politic similar, care se diferențiază doar prin faptul că poartă fustă. Să alegi între doi mincinoși înseamnă să fii părtaș la o mare escrocherie, cu efecte devastatoare asupra conștiinței colective. Înseamnă să te automutilezi, să te condamni pe sine însuți la suferință, să-ți bați joc de oamenii neajutorați, de viitorul copiilor. Aici nu există rău mai mare și rău mai mic. RĂUL este de un singur fel și ucide, indiferent din care parte vine.

Nimic nu este mai grav pentru societate decât politica clădită pe MINCIUNĂ. Și nu putem face nimic ca să oprim această prăbușire. Suntem condamnați, pentru o perioadă nedeterminată, să urmărim neputincioși cum ne este pervertit sufletul, cum ni se calcă în picioare demnitatea, cum ne este fracturată, pe viu, coloana vertebrală. Cât va dura? Atâta timp cât vor exista oameni/alegători care nu recunosc sau tolerează MINCIUNA.

Numai prin BOICOT putem scăpa de ei. Atunci când nu va mai fi nimeni să voteze, când vor fi lăsați singuri să se bălăcească în propriile dejecții cleioase, care ni se lipesc de picioare și ne încurcă să mergem, când sala circului va rămâne goală, atunci va licări o speranță. Abia atunci organismul nostru va avea o șansă de regenerare. În caz contrar, ne vom stinge în chinuri.

Nu votez, lăsați-mă în pace! Nu vreau să fiu părtaș la această agonie. Votați voi, cei care încă nu ați înțeles. Cei care hrăniți și întrețineți, în acest fel, cancerul de pe trupul nostru social. Dar să nu vă plângeți când vă veți îneca în mlaștina de minciuni spre care vă îndreptați benevol.

Sănătate și succes la alegeri, turmă rătăcită!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.